Kategorier
Nyheter

Smartere innkallinger – nå!

Har du blitt innkalt til fastlegen, røntgen, sykehusoperasjon, EU-kontroll, sesjon, repetisjonsøvelse, straffegjennomføring eller noe annet i det siste?

Har du blitt innkalt til fastlegen, røntgen, sykehusoperasjon, EU-kontroll, sesjon, repetisjonsøvelse, straffegjennomføring eller noe annet i det siste? Var brukeropplevelsen lik fra virksomhet til virksomhet, og ble du imponert over hvor enkelt og smart det var?

Vi får alle timeinnkallinger en gang i mellom. De kommer i posten, på e-post, SMS, eller i ulike portalløsninger. Skaper den manglende felles rutinen for innbyggere å håndtere innkallinger noen utfordringer? Vi tror det, og har derfor i samarbeid med kunder i både offentlig og privat sektor lansert en standardisert innkalling for alle typer virksomheter enten de kaller brukerne sine innbyggere, pasienter, kunder, vernepliktige, eller noe annet.

For virksomheter som kaller inn til time er det særlig to viktige kilder til unødvendig ressursbruk. Det første er når mottakeren ikke møter, og en dyr legespesialist eller MR-maskin står ubrukt. Det andre er når timen ikke passer, og virksomheten manuelt må håndtere dialog med pasienten i ulike kanaler for å finne et nytt tidspunkt.

For innbyggerne vil en standardisert brukeropplevelse forenkle hverdagen, særlig hvis det enklere å motta innkallingen, lettere å huske timen, og mulig å endre tidpunkt uten å måtte sitte i telefonkø hvis det ikke passer.

Innkalling skjer som alt annet i Digipost i et lukket og sikkert system som håndterer alle typer informasjon, også sensitive helseopplysninger. Det er mulig å legge avtalen direkte i kalenderen, finne kartinformasjon, motta vedlegg med nødvendig informasjon, og gå direkte til avsenders portal for å endre time, for virksomheter som har lagt til rette for dette.

Flere virksomheter er allerede i gang både i privat og offentlig sektor, og erfaringene er gode både for virksomhetene og brukerne deres.

Ønsker du å vite mer? Ler mer her eller ta kontakt med salg@digipost.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *